Nudler med kål og hakket kød

Nudler med kål og hakket kød

En nem opskrift med kål

4 personer

Ingredienser

  • 250 g hvidkål
  • 2 porrer
  • 4 gulerødder
  • 2 persillerødder
  • 500 g hakket kød, f.eks. kylling,
  • svin, okse, maks. 10 %
  • fedt
  • 1 spsk. karry
  • 4 dl bouillon
  • 1 dl sojasauce
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. fintreven ingefærknold
  • 2 spsk. lime- eller citronsaft
  • salt, peber
  • 250 g ægnudler
  • Pynt:
  • evt. persille

  1. Snit kålen i fine strimler.Rens porrerne grundigt, ogskær dem i skiver. Skær gulerodog persillerødder i tern.
  2. Svits det hakkede kød, tildet har skiftet farve. Tilsætkarry og grønsager, og svitsdet kort med. Tilsæt bouillon,sojasauce, hvidløg, ingefærog limesaft. Kog retten op, oglad den småkoge ca. 15 min.under låg.
  3. Kog ægnudlerne efteranvisning på emballagen, ogafdryp dem. Kom dem i retten,og varm dem med 2-3 min.Smag til med salt og peber.Ved servering kan du evt. pyntemed persille.