Nudler med kål og hakket kød
En nem opskrift med kål
4 personer
Ingredienser
- 250 g hvidkål
- 2 porrer
- 4 gulerødder
- 2 persillerødder
- 500 g hakket kød, f.eks. kylling,
- svin, okse, maks. 10 %
- fedt
- 1 spsk. karry
- 4 dl bouillon
- 1 dl sojasauce
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. fintreven ingefærknold
- 2 spsk. lime- eller citronsaft
- salt, peber
- 250 g ægnudler
- Pynt:
- evt. persille
- Snit kålen i fine strimler.Rens porrerne grundigt, ogskær dem i skiver. Skær gulerodog persillerødder i tern.
- Svits det hakkede kød, tildet har skiftet farve. Tilsætkarry og grønsager, og svitsdet kort med. Tilsæt bouillon,sojasauce, hvidløg, ingefærog limesaft. Kog retten op, oglad den småkoge ca. 15 min.under låg.
- Kog ægnudlerne efteranvisning på emballagen, ogafdryp dem. Kom dem i retten,og varm dem med 2-3 min.Smag til med salt og peber.Ved servering kan du evt. pyntemed persille.