Omelet opskrift med grøn chili

Omelet med grøn chili

Omelet opskrift med grøn chili

4

Ingredienser

  • 8 æg
  • 1 finthakket grøn chili
  • 1 tsk salt
  • peber
  • lidt olivenolie.
  • Grøntsager:
  • 1 bdt asparges
  • lidt olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 200 g cherrytomater, gerne på stilk.

Sådan gør du

  1. Skær den nederste del af aspargsene væk, skyl og læg dem i et ildfast fad, vend med lidt olivenolie, salt og peber. I den anden ende af fadet lægges tomaterne, der drysses med lidt salt og peber. Bag i ovnen ved 180 grader i 8 minutter.
  2. Pisk æggene og tilsæt chili, salt og peber. Steg fire omeletter i lidt olie på en mellemstor pande. Servér omeletter på tallerknerne med asparges og tomater og evt. med ristet rugbrød til.