Omelet med grøn top

Omelet med grøn top

Begynd din bikini-klar-dag med en proteinrig morgenmad.

1

Ingredienser

  • 400 kcal pr. portion
  • 2 æg
  • 1 bæger pasteuriserede æggehvider
  • 1 ½ spsk piskefløde
  • salt og peber
  • stødt muskatnød, en smule
  • fedtstof til stegning
  • 1 stykke agurk
  • 10 blåbær
  • 10 hindbær
  • 10 sukkerærter
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 spsk olivenolie
  • cashewnødder

Sådan gør du:

  1. 1. Pisk æggene sammen med fløde, og tilsæt salt, peber og muskatnød.
  2. 2. Kom fedtstof på en pande, og hæld æggemassen på panden.
  3. 3. Lad den sætte sig i et par minutter, og læg derefter omeletten sammen.
  4. 4. Del agurken på langs, fjern kernerne med en ske og skær den i skiver. Del sukkerærterne, og hak persillen. Bland det hele med bær og olie.
  5. 5. Spis omeletten med grøn top, og drys med cashewnødder.
  6. Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter