Omelet

Omelet med parmaskinke og grønt

Omelet med parmaskinke og grønt. Snackasparges, en tomat, grøn te og jordbærproteindrik (købes færdig). Et æble.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1/2 rød peber
  • 1 forårsløg
  • 1 spsk vand
  • 1 spsk fint revet emmenthaler
  • 1 spsk rapsolie eller olivenolie
  • Salt og peber (evt. urtesalt)
  • 2 skiver parmaskinke
  • Et par kviste bredbladet persille

Sådan gør du:

  1. Læg skinken på bagepapir og sæt den i ovnen på varmluft ved 200 grader. Tag den ud, når den er sprød (ca. 5-8 minutter).
  2. Hak grøntsagerne helt fint. Pisk æggene sammen med en gaffel. Tilsæt vand og pisk yderligere. Kom de finthakkede grøntsager ned til æggene. Gem en smule forårsløg til tomaten.
  3. Kom olie på en lille slip-let pande. Hæld æggemassen på og vent, til den sætter sig lidt. Kom osten over og fold omeletten sammen. Giv den yderligere et par minutter og tag den så af panden.
  4. Kog seks til otte aspargeshoveder i letsaltet, kogende vand i et par minutter. Skyl dem i iskoldt vand. Skær en tomat i skiver og dryp et par dråber olivenolie på. Pynt med lidt forårsløg. Server med drikkevarer og et stykke frugt f.eks. et æble.