Onepot med kylling, bønner og porrer

Onepot med kylling, bønner og porrer

Lav kyllingen og tilbehøret i ét samlet fad, som sættes i ovnen. “One pot”-madlavning er nemt og smagfuldt - og så er det oveni hurtig aftensmad, der mætter.

4 personer

Total:55 minutter

Arbejdstid:15 minutter

Ingredienser

  • 2 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 porrer
  • 300 g knoldselleri
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 dåse butterbeans
  • 4 kyllingebryster
  • 4 kviste citrontimian
  • 2 dl fjerkræsbouillon

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 gr. Pil løg, og skær dem i tynde både. Pil hvidløg, og hak det fint.
  2. Skær top og bund af porrerne. Skyl dem grundigt fri for sand og jord. Skær porrerne i skiver.
  3. Skræl knoldselleri, og skær den i små tern. Kom alle grøntsagerne i et ovnfast fad.
  4. Dryp olivenolie over, og krydr med salt og peber. Bag grøntsagerne på midterste ovnribbe i 20 min.
  5. Tag fadet ud af ovnen. Fordel butterbeans rundt i fadet. Læg kyllingebrysterne ovenpå.
  6. Dryp kødet med olivenolie, og krydr med salt og peber. Skyl citrontimian og fordel timian på kyllingebrysterne og over grøntsagerne.
  7. Hæld bouillon i fadet. Sæt fadet tilbage på midterste ovnribbe, og steg i 20 min.