Opskrift: Gullasch med ris
Enkel og lækker opskrift på gullasch med ris.
Denne opskrift på er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.
4 portioner
500 g oksekød
300 g gulerod
200 g løg
200 g porre
20 g fedtstof til stegning
20 g hvedemel
300 g flåede tomater, dåse
salt & peber
bredbladet persille
300 g kogte ris
20 g fedtstof
Sådan gør du
Blanchér kødet i kogende vand i ca. 10 minutter og lad det køle af. Skræl og skyl gulerod. Pil løg. Skær begge i tern.
Skær top og bund af porre, rens resten og skær i tynde ringe.
Steg kødet i smør sammen med løg og gulerod. Strø mel over og bag det af.
Tilsæt de flåede tomater sammen med porre og lad det koge, til alt er mørt.
Smag gullaschen til med salt og peber.
Skyl, slyng og hak persillen. Anret gullaschen med de kogte ris vendt med til fedtstof og persille.
TIP
Tilbered gerne dobbeltportion, da gullasch sagtens kan nedfryses og gemmes til en dag, tiden er knap, hvor du bare kan servere den med brød og salat til.