Blåbærmuffins
12-14 stk.
Ingredienser
- 150 g sukker
- 2 æg
- 100 g smeltet smør
- 225 g hvedemel
- 2 tsk. vaniljesukker
- evt. 1-2 tsk. fintreven usprøjtet citronskal
- 2 tsk. bagepulver
- 75 g hakket hvid chokolade
- 4 spsk. mælk
- 100 g blåbær
- 1 spsk. flormelis
- Pynt:
- glasur rørt af 3 dl flormelis og 2-3 spsk. kogende vand, 12-14 blåbær og frisk mynte
- Pisk sukker og æg cremet. Rør smørret i. Bland hvedemel, vaniljesukker, evt. citronskal, bagepulver og chokolade og rør det i. Rør mælken i. Vend blåbærrene i flormelis, og vend dem i dejen.
- Fordel dejen i muffinforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
- Rør glasuren sammen, og pynt kagerne hermed. Pynt også med blåbær og mynte.