-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Bønnedip med rå grøntsager
Bønnedip med rå grøntsager er et super alternativ til de klassiske chips eller grøntsagsstænger med dip - se her, hvordan du laver bønnedippen:
4-6 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 250 g drænede hvide cannellini- bønner
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. hvid balsamico
- 1 spsk. ovnbagte tomater (Urtekram)
- 2 spsk. af den olie tomaterne ligger i
- salt og peber
- Sprøde pitabrød:
- 2 pitabrød
- 1 spsk. olivenolie
- 2 tsk. havsalt
- 2 tsk. sumak krydderi
- Diverse grøntsager:
- dampet asparges
- gulerødder
- radiser
- ærter osv
SÅDAN GØR DU
Sådan laver du bønnedip med rå grøntsager
- Kom bønner, olivenolie, hvid balsamico, ovnbagte tomater og olien fra tomaterne i en hurtighakker.
- Blend til en cremet konsistens. Tilsæt eventuelt en halv deciliter vand, hvis konsistensen er for tør. Smag til med salt og peber.
- Tænd ovnen på 200 gr. Pensl pitabrød med olivenolie. Krydr med havsalt og sumak. Læg pitabrød på en bageplade med bagepapir, og rist pitabrød på midterste ovnribbe i 8-10 min. Herefter skær dem i små trekanter.
- Skyl og skræl grøntsager. Arranger et stort fad med de spæde grøntsager, bønnedip og ristede pitabrød.
- SUMAK: Sumak er røde syrlige bær der stammer fra Mellemøsten. Bærrene kværnes gerne med salt, så de er konserveret. De giver smag af citron, og sumak bruges ofte i salater og til kogte grøntsager.