Den super nemme: Kransekagekonfekt med macadamianødder

Nem kransekage: Kransekagekonfekt med macadamianødder

Det behøver slet ikke være så svært, selv at lave kransekage til nytårsaften. Her får du en super nem opskrift på kransekagekonfekt. Har du mod på noget lidt sværere, så se links nederst på siden til nogle lidt mere avancerede opskrifter.

Ca. 15 stk.

Ingredienser

  • 1 pose færdig kransekagemasse, 400 g
  • ca. 15 macadamianødder eller hasselnødder
  • 100 g mælkechokolade

Sådan laver du kransekagekonfekt

  1. Sprøjt kransekagemassen ud i cirkler på 4-5 cm på bagepapir. Kom en nød oven i hver. Stil bagepladen oven på en anden bageplade.
  2. Bag kagerne ved 225 gr. i 6-8 min.
  3. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Smør chokolade på kagebundene med en ske.
  4. Stil kagerne med chokoladen nedad på husholdningsplastfilm.
  5. Fordel resten af chokoladen over kagerne i striber med en gaffel. Lad chokoladen stivne, evt. i køleskab.
PRØV OGSÅ:Champagnemojito