Flutes med pære og appelsin

Flutes med pære og appelsin

Gode som tilbehør til middelhavsmad.

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. salt
  • 120 g grahamshvedemel
  • ca. 450 g hvedemel, gerne italiensk type 00
  • 100 g reven pære, gerne med skræl
  • 2 tsk. fintreven appelsinskal af en usprøjtet appelsin

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen igennem, til den er smidig. Stil den til hævning et lunt sted i ca. 1 time tildækket.
  2. Del dejen i to, og rul den ud til aflange flutes. Lad flutene efterhæve i ca. 15 min. Snit dem, og pensl med vand.
  3. Bag flutene ved 250 gr. i ca. 20 min.