Rødkålssalat med druer, appelsin og pekannød
Super frisk rødkålssalat med nødder der gør den sød og sprød.
Rødkålssalat med druer, appelsin og pekannød til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1/4 rødkålshoved
- 1 citron, økologisk
- 3 appelsiner
- 20 røde druer
- 2 spsk tørrede tranebær
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk balsamico
- 1 spsk honning
- salt og peber
- 20 pekannødder
- 10 hasselnødder
Sådan laver du rødkålssalat
- 1. Skyl rødkål og skær det i små aflange tynde stykker.
- 2. Riv citronen og pres saften af den. Befri appelsinerne for skind og hinde, og skær dem i mindre stykker.
- 3. Del druerne i halve. Kom rødkål, appelsiner, druer, citronskal og -saft i en skål.
- 4. Bland olivenolie, balsamico og honning sammen, og vend det i salaten. Smag salaten til med salt og peber.
- 5. Lad salaten stå og trække i ca. 10 min. Drys med hakkede pekannødder og hasselnødder over salaten lige inden servering.