-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Grønkålssalat med mormordressing, appelsin, pære, dadler og hasselnødder
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 1 ½ dl piskefløde
- 1 citron, saften herfra
- 2 tsk rørsukker
- 50 g hasselnødder
- 1 stor pose grønkål
- 2 appelsiner
- 2 faste pærer, gerne doyenne
- 3-4 dadler, gerne medjool
Sådan gør du
- Start med at lave mormordressingen ved at blande piskefløde, citronsaft og rørsukker, lad dressingen stå, imens du forbereder resten af salaten, den vil tykne undervejs.
- Rist nødderne i ovnen ved 180 grader i ca. 8-10 min. Hold øje undervejs, så nødderne ikke bliver brændte og bitre.
- Skyl grønkålen, og skær den fint. Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i tynde skiver. Skær pæren i tynde både, og hak dadlerne groft.
- Vend grønkål, appelsiner, pærer og dadler med mormordressingen, og drys nødderne over. Salaten kan spises straks, men kan også stå køligt og tildækket i op til et par timer, inden den serveres.