Hindbæris

Hindbæris

Hindbær, fløde, nødder og chokolade passer sammen, så englene synger.

Ingredienser

  • Til ca. 12 små muffinforme
  • 6 pasteuriserede æggeblommer
  • 150 g sukker
  • kornene af 1 vaniljestang
  • 5 dl piskefløde
  • 300 g hindbær
  • 100 g let ristede hakkede hasselnødder
  • 100 g mørk chokolade
  • lidt hindbær og hakket chokolade til pynt.

Sådan gør du.

  1. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje med en elpisker, indtil det bliver hvidt og luftigt. Pisk fløden til flødeskum og vend det i æggemassen sammen med hindbær, hasselnødder og hakket chokolade.
  2. Fyld isen i portionsforme og sæt dem i fryseren ca. 5 timer.
  3. Tag hindbær-isen ud af formene og pynt med lidt hindbær og hakket chokolade på toppen.
  4. Få mere inspiration til lækker mad og desserter på ALTfordamerne.dk/opskrifter og Gastro.dk
PRØV OGSÅ: Choko-mokka-sandwich