Indisk kylling
Lækker indisk krydret kylling serveret med ris og gulerodssalat.
4 personer
Ingredienser
- Stege/kogetid: ca. 45 min.
- Kødet er fryse-egnet
- 1 stor kylling
- 2 spsk olie
- 1 1⁄2 spsk tandoorikrydderi eller karry
- ca. 1 spsk salt
- Gulerodssalat:
- 3 dl yoghurt naturel
- 500 g gulerødder (revne)
- 2 fed hvidløg (knuste)
- 2 spsk bredbladet persille (hakket)
- salt og peber
- Tilbehør:
- Ris eller fladbrød og grøn salat
- Pynt:
- Bredbladet persille
- Parter kyllingen i 2 vingespidser,2 over- og 2 underlår og 2 stykker bryst, og gnid stykkerne med olie og tandoori-krydderi.
- Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir i bunden og krydr med salt.
- Sæt fadet i en 200grader varm ovn og steg ca. 40 min., til låreneer gennemstegte ogskindet er godt gyldent.
- Gulerodssalat:
- Bland yoghurten med gulerod, hvidløg og persilleog smag til medsalt og peber.Anret den stegte kyllingmed gulerodssalat, grøn salat og ris ellerbrød. Pynt med persilleog server.