Indisk kylling

Indisk kylling

Lækker indisk krydret kylling serveret med ris og gulerodssalat.

4 personer

Ingredienser

  • Stege/kogetid: ca. 45 min.
  • Kødet er fryse-egnet
  • 1 stor kylling
  • 2 spsk olie
  • 1 1⁄2 spsk tandoorikrydderi eller karry
  • ca. 1 spsk salt
  • Gulerodssalat:
  • 3 dl yoghurt naturel
  • 500 g gulerødder (revne)
  • 2 fed hvidløg (knuste)
  • 2 spsk bredbladet persille (hakket)
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Ris eller fladbrød og grøn salat
  • Pynt:
  • Bredbladet persille

  1. Parter kyllingen i 2 vingespidser,2 over- og 2 underlår og 2 stykker bryst, og gnid stykkerne med olie og tandoori-krydderi.
  2. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir i bunden og krydr med salt.
  3. Sæt fadet i en 200grader varm ovn og steg ca. 40 min., til låreneer gennemstegte ogskindet er godt gyldent.
  4. Gulerodssalat:
  5. Bland yoghurten med gulerod, hvidløg og persilleog smag til medsalt og peber.Anret den stegte kyllingmed gulerodssalat, grøn salat og ris ellerbrød. Pynt med persilleog server.