Kylling med estragon og appelsin
En frisk, let og lækker kyllingeret, der får "kant" af appelsinen og estragonen.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 6-8 min.
- Ikke fryse-egnede
- 275 g kyllingebryst
- (eller kalkunbryst)
- salt og peber
- smør til stegning
- Marinade:
- 1-2 tsk dijonsennep
- 1 appelsin (usprøjtet)
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk vineddike
- frisk estragon
- Tilbehør: kartofler eller ris samt grønsager
- Skær kødet i 4 schnitzler.
- Rør sennep sammen med 1 tsk fintrevet appelsinskal, 3 spsk -saft, olivenolie, vineddike og lidt finthakket estragon.
- Vend kødet i marinaden og lad det trække 20 min. i køleskab.
- Tag kødet op af marinaden og steg det gyldent på en pande med smør 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.
- Tilsæt marinaden og kog det igennem.
- Anret på varme tallerkner med det valgte tilbehør og pynt med lidt frisk estragon.