Kylling med estragon og appelsin

Kylling med estragon og appelsin

En frisk, let og lækker kyllingeret, der får "kant" af appelsinen og estragonen.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 6-8 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • 275 g kyllingebryst
  • (eller kalkunbryst)
  • salt og peber
  • smør til stegning
  • Marinade:
  • 1-2 tsk dijonsennep
  • 1 appelsin (usprøjtet)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk vineddike
  • frisk estragon
  • Tilbehør: kartofler eller ris samt grønsager

  1. Skær kødet i 4 schnitzler.
  2. Rør sennep sammen med 1 tsk fintrevet appelsinskal, 3 spsk -saft, olivenolie, vineddike og lidt finthakket estragon.
  3. Vend kødet i marinaden og lad det trække 20 min. i køleskab.
  4. Tag kødet op af marinaden og steg det gyldent på en pande med smør 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.
  5. Tilsæt marinaden og kog det igennem.
  6. Anret på varme tallerkner med det valgte tilbehør og pynt med lidt frisk estragon.