Kyllingebryst med lakridssirup og ananassalat
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid: ca. 35 min.
- Fryse-egnet uden salat
- Ingredienser:
- 4 stk. kyllingebryst (evt. med vingespids og uden skind)
- Lakridssirup:
- 1½ spsk lakridsrodspulver (ca. 15 g)
- ½ dl sojasovs
- 2 spsk flydende honning
- 1 lille frisk chili (finthakket)
- Salat:
- 1 salathoved (f.eks. krølsalat)
- ½ frisk ananas (skrællede stykker)
- 2 spsk soltørrede tranebær
- 1 spsk olie
- Tilbehør:
- ris eller brød
- Lakridssirup: Rør lakridspulver sammen med sojasovs, honning og chili.
- Læg kyllingestykkerne på et stykke bagepapir i en bradepandeog smør siruppenpå alle sider af kødet.
- Sæt fadet i midtenaf en kold ovn og tænd på 175 grader. Steg ca. 35 min., til kødet er ligenetop gennemstegt.
- Skær kyllingebrysterne i halve. Bland salatblademed ananasstykker, tranebær og olie. Anret salaten med kødetpå et fad. Server med kogte ris eller brød.