Kyllingebryst med lakridssirup og ananassalat

Kyllingebryst med lakridssirup og ananassalat

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Stegetid: ca. 35 min.
  • Fryse-egnet uden salat
  • Ingredienser:
  • 4 stk. kyllingebryst (evt. med vingespids og uden skind)
  • Lakridssirup:
  • 1½ spsk lakridsrodspulver (ca. 15 g)
  • ½ dl sojasovs
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 lille frisk chili (finthakket)
  • Salat:
  • 1 salathoved (f.eks. krølsalat)
  • ½ frisk ananas (skrællede stykker)
  • 2 spsk soltørrede tranebær
  • 1 spsk olie
  • Tilbehør:
  • ris eller brød

  1. Lakridssirup: Rør lakridspulver sammen med sojasovs, honning og chili.
  2. Læg kyllingestykkerne på et stykke bagepapir i en bradepandeog smør siruppenpå alle sider af kødet.
  3. Sæt fadet i midtenaf en kold ovn og tænd på 175 grader. Steg ca. 35 min., til kødet er ligenetop gennemstegt.
  4. Skær kyllingebrysterne i halve. Bland salatblademed ananasstykker, tranebær og olie. Anret salaten med kødetpå et fad. Server med kogte ris eller brød.