Makronsnitter med blåbær
Sprødt og blødt i skøn forening: Prøv de lækre snitter med blåbær.
ca. 12 stk.
Ingredienser
- 1 portion mørdej (se Hindbærsnitter med ølandshvedemel)
- 2½ dl blåbærmarmelade
- 200 g marcipan
- 50 g mandelmel eller smuttede malede mandler
- 3 æggehvider
- 100 g sukker
- 1½ spsk. sukker
- sigtet flormelis
Sådan gør du
- Lav en portion grunddej.
- Rul dejen ud til en 20 x 28 firkant, og læg den i en bradepande med bagepapir. Smør marmeladen over.
- Riv marcipanen på rivejern. Pisk æggehvider stive. Tilsæt de 100 g sukker lidt ad gangen under piskning til en sej marengs. Rør marcipan og mandelmel i.
- Fordel makronmassen over marmeladen. Drys med sukker. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 45 min.
- Afkøl og skær den i snitter. Pynt med sigtet flormelis