Makronsnitter med blåbær

Makronsnitter med blåbær

Sprødt og blødt i skøn forening: Prøv de lækre snitter med blåbær.

ca. 12 stk.

Ingredienser

  • 1 portion mørdej (se Hindbærsnitter med ølandshvedemel)
  • 2½ dl blåbærmarmelade
  • 200 g marcipan
  • 50 g mandelmel eller smuttede malede mandler
  • 3 æggehvider
  • 100 g sukker
  • 1½ spsk. sukker
  • sigtet flormelis

Sådan gør du

  1. Lav en portion grunddej.
  2. Rul dejen ud til en 20 x 28 firkant, og læg den i en bradepande med bagepapir. Smør marmeladen over.
  3. Riv marcipanen på rivejern. Pisk æggehvider stive. Tilsæt de 100 g sukker lidt ad gangen under piskning til en sej marengs. Rør marcipan og mandelmel i.
  4. Fordel makronmassen over marmeladen. Drys med sukker. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 45 min.
  5. Afkøl og skær den i snitter. Pynt med sigtet flormelis