Marineret kotelet med peberfrugt-ratatouille

Marineret kotelet med peberfrugt-ratatouille

Godt og mættende måltid med masser af sødme fra de ristede peberfrugter.

4

Ingredienser

  • 4 peberfrugter i forskellige farver
  • 2 rødløg
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse tomatpure
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 4 koteletter
  • 4 skiver rugbrød med kerner
  • 4 spsk pesto, f.eks. Løgismoses

Sådan gør du

  1. 1.Skær peberfrugterne i tynde strimler og rødløgene i både. Steg begge dele i olivenolie på en pande i 8-10 minutter. Rør løbende. 
  2. 2.Riv eller pres hvidløget fint. Rør det sammen med tomatpure, olie, salt og peber, og mariner kødet heri. 
  3. 3.Steg kødet i olie i ca. 2-3 minutter på hver side.
  4. 4.Anret kødet på en skive rugbrød, smurt med pesto, og servér ratatouillen til. 
  5. Tip: Lav evt. 6 koteletter i alt, så du får nok protein.
  6. Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter