Nemme flødeboller
Lav din egne, lækre flødeboller!
15. stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Kogetid: 5 min.
- ½ dl vand
- 175 g sukker
- 3 past. æggehvider
- 1 spsk. sukker
- 15 småkager
- 200 g mørk chokolade
- Drys: kokosmel
- Kog vand og sukker i ca. 5 min. til en tyk sukkerlage, der er 120 grader varm (målt med sukker-termometer).
- Pisk æggehvider med sukker i ca. 5 min. Hæld den varme sukkerlage i, og pisk videre, til skummet er koldt.
- Put guf på hver småkage og sæt dem på en bagerist.
- Smelt chokoladen i en skål over vandbad, tag skålen fra varmen og rør i chokoladen, til den er tyktflydende. Hæld en skefuld chokolade over hver flødebolle og drys med kokosmel.