Peanut-chokolade hjerter

Peanut-chokolade hjerter

Alt det sunde fra nødderne og chokoladen i en sød og knasende mundfuld.

Ingredienser

  • 225 g crunchy peanutbutter, uden tilsat sukker – fås i supermarkedet
  • 1 dl saltede peanuts eller cashewnødder, hakkede
  • 1 dl macadamianødder, hakkede
  • 2 tsk Sukrin Gold (naturligt sødemiddel ) – fås i helsekostforretninger
  • 1 knsp vaniljepulver
  • 50 g smør
  • 1 plade Stevia sukkerfri hvid chokolade crisp, Cavalier
  • 100 g mørk chokolade 70%, finthakket

Sådan gør du:

  1. 1. Smelt peanutbutter i en kasserolle, og tilsæt smør, hakkede nødder, Sukrin og vanilje.
  2. 2. Hæld blandingen i hjerteformede silikoneforme eller en rugbrødsform beklædt med husholdningsfilm, og sæt på frost i nogle timer.
  3. 3. Smelt alt chokoladen over et vandbad, og dyp hjerterne i chokoladen.
  4. 4. Stil hjerterne tilbage i fryseren, og lad chokoladen sætte sig. Opbevar peanut-hjerterne på køl.
  5. 200 kcal pr. stk
  6. Prøv også gateau marcel
  7. Få mere inspiration til sund og lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/