Pekanbrød

Pekanbrød

Brødet er fyldt med gode, sunde nødder, der både giver smag og sundhed.

Ingredienser

  • 20 skiver
  • 250 g pekannødder
  • 200 g hasselnødder eller mandler/mandelmel
  • 1 spsk kanel
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 50 g rapsolie
  • 7 æg
  • 80 g valnødder

  1. Hak pekannødderne og bland dem med mandelmel.
  2. Bland det med kanel, stødt ingefær, bagepulver og salt. Rør det med rapsolie.
  3. Pisk æggene sammen og bland æggemassen i dejen. Hæld dejen i en 1 liters brødform beklædt med bagepapir.
  4. Pynt med valnødder på brødets overflade. Bages ved 160 grader varmluftovn i 40-45 minutter.
  5. 200 kcal pr skive

Tip:

Spises med nøddesmør/smør, ost (16%) og pålæg