Pink gløgg med granatæblesaft og rosévin
Skøn og anderledes pink gløgg 💖 Julens bedste gløgg er lavet på rosevin og granatæblesaft. Få opskriften på den fineste hjemmelavede gløgg, som du laver med rosevin og granatæblesaft.
Giver ca. 1 ½ liter gløgg - til ca. 8 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- 1 dl granatæblesaft
- 1 dl vand
- 2 stjerneanis
- 1 stykke frisk ingefær uden skræl
- 3 kardemommekapsler
- 1 usprøjtet appelsin, skallen heraf
- 1 ½ flaske rosévin
- 50 g tørrede tranebær
- 1 ½ dl sød sherry
- ½ dl snaps
- smag til med rørsukker
Sådan laver du pink gløgg
- Varm granatæblesaften op med vand, stjerneanis, ingefær, kardemommekapsler
- og appelsinskal − lad simre i 10 min, og lad trække i ½ time.
- Tilsæt rosévin, tranebær, sherry og snaps, lun gløggen op, den må ikke komme i nærheden af at koge, da alkoholen ellers fordamper.
- Smag til med rørsukker, og servér den varm.
De bedste opskrifter på hjemmelavet gløgg
-
Tranebærgløgg: Rød gløgg uden rødvin
-
Julegløgg med portvinsrosiner
-
Fransk gløgg: Vin chaud med marsala
-
Pink gløgg med granatæblesaft og rosévin
-
Hjemmelavet gløgg
-
Krydret hvid gløgg
-
Klassisk gløgg
-
Skøn gylden gløgg med hyldeblomst & hvidvin
-
Gløgg: Hvid gløgg med hyldeblomst
-
Gløgg
-
Hvid gløgg med mandler