Pink gløgg med granatæblesaft og rose

Pink gløgg med granatæblesaft og rosévin

Skøn og anderledes pink gløgg 💖 Julens bedste gløgg er lavet på rosevin og granatæblesaft. Få opskriften på den fineste hjemmelavede gløgg, som du laver med rosevin og granatæblesaft.

Giver ca. 1 ½ liter gløgg - til ca. 8 personer

Total:45 minutter

Ingredienser

  • 1 dl granatæblesaft
  • 1 dl vand
  • 2 stjerneanis
  • 1 stykke frisk ingefær uden skræl
  • 3 kardemommekapsler
  • 1 usprøjtet appelsin, skallen heraf
  • 1 ½ flaske rosévin
  • 50 g tørrede tranebær
  • 1 ½ dl sød sherry
  • ½ dl snaps
  • smag til med rørsukker

Sådan laver du pink gløgg

  1. Varm granatæblesaften op med vand, stjerneanis, ingefær, kardemommekapsler
  2. og appelsinskal − lad simre i 10 min, og lad trække i ½ time.
  3. Tilsæt rosévin, tranebær, sherry og snaps, lun gløggen op, den må ikke komme i nærheden af at koge, da alkoholen ellers fordamper.
  4. Smag til med rørsukker, og servér den varm.