Pølsehorn med brunchpølser
Nemme pølsehorn med brunchpølser - sådan bager du lækre pølsehorn til madpakken:
(12 stk.)
Ingredienser
- 25 g gær
- 3¼ dl lunkent vand
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 200 g grahamsmel
- 300 g hvedemel, gerne pizzamel
- 12 ferske brunchpølser
- 1 sammenpisket æg
- 4-5 spsk. sesamfrø
- Tilbehør:
- tomatketchup
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt olie, salt, grahamsmel og hvedemel. Ælt dejen godt igennem, til den er smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted dækket med et klæde.
- Del dejen i 2 kugler. Rul dem ud til 1 cm tykke cirkler. Skær hver af dem i 6 trekanter. Læg en pølse over. Rul dejen sammen om pølsen fra den brede ende.
- Pensl pølsehornene med æg, og drys med sesamfrø. Bag hornene ved 200 gr. i ca. 18 min. på midterste ovnribbe. Server med ketchup.