Red velvet cupcakes: Sådan bager du de flotte røde cupcakes
Disse lækre red velvet cupcakes stammer fra USA, og man bager og serverer tit de fine red velvet cakes til jul. Men det behøver bestemt ikke kun være til jul, at de fine røde cupcakes med den cremede hvide frosting på toppen kommer på bordet. Her får du en god og nem opskrift på de lækre red velvet cupcakes, så du selv kan prøve at bage dem derhjemme. Velbekomme!
18 stk.
Ingredienser
- Cupcakes:
- 250 g hvedemel
- 2 spsk. sigtet kakaopulver
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. bagepulver
- ½ tsk. natron
- 100 g blødt smør
- 200 g sukker
- 1 spsk. rød levnedsmiddelfarve fra supermarkedet
- 2 æg
- 1¾ dl kærnemælk
- 1 tsk. hvidvinseddike
- 18 muffinforme
- Frosting:
- 500 g flormelis
- 125 g flødeost
- 125 g blødt usaltet smør
- 1 tsk. hvidvinseddike el. citronsaft
- Rødt sukker:
- 1 dl sukker
- 2 tsk. rød levnedsmiddelfarve fra supermarkedet
Sådan bager du red velvet cupcakes:
- Bland hvedemel, kakao, vaniljesukker, bagepulver og natron i en skål. I en anden skål piskes smør og sukker sammen med en håndmikser. Tilsæt levnedsmiddelfarve.
- Pisk et æg i ad gangen. Vend melblandingen i. Rør kærnemælk og vineddike i. Fordel dejen i formene.
- Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 20-25 min. Stik et spyd i en af kagerne, er der rå dej på, skal de bage lidt længere.
- Lad kagerne køle af på en bagerist.
- Kom flormelis i en skål sammen med flødeost og smør. Pisk det luftigt med en håndmikser. Tilsæt vineddike, og miks det kort igen.
- Kom det i en sprøjtepose, og fordel det over kagerne.
- Kom sukkeret i en skål, og vend rød levnedsmiddelfarve i. Drys kagerne med rødt sukker.
- TIP: Her har vi har bagt kagerne i faste hvide papirforme og bagefter stillet dem i de lyserøde forme. Du kan variere pynten i det uendelige.