Rejeklatkager med et pift af Østen

Rejeklatkager med et pift af Østen

En rigtig lækker ret med rejer og spændende krydring.

Ca. 8 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 8 min.
  • Fryse-egnet
  • (ca. 8 stk.)
  • 150 g rejer
  • 150 g kogt kartoffel
  • 1 æg
  • 1-2 forårsløg
  • 1/2 frisk chili
  • 1/2 spsk lime- eller citronsaft
  • salt og peber
  • 75 g durummel
  • smør/olie
  • Tilbehør: salat og dressing eller dip

SÅDAN GØR DU

  1. Hak rejerne groft. Mos kartoflerne og rør ægget i. Tilsæt finthakket forårsløg og chili (uden frø og mellemvægge) samt rejer. Smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber.
  2. Form farsen med skeer og vend klatkagerne i en skål med durummel. Steg dem i smør og olie på en varm pande, 3-4 min. på hver side.
  3. Server med salat og evt. en dip rørt af yoghurt eller cremefraiche og hakkede krydderurter.