-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Rejeklatkager med et pift af Østen
En rigtig lækker ret med rejer og spændende krydring.
Ca. 8 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 8 min.
- Fryse-egnet
- (ca. 8 stk.)
- 150 g rejer
- 150 g kogt kartoffel
- 1 æg
- 1-2 forårsløg
- 1/2 frisk chili
- 1/2 spsk lime- eller citronsaft
- salt og peber
- 75 g durummel
- smør/olie
- Tilbehør: salat og dressing eller dip
SÅDAN GØR DU
- Hak rejerne groft. Mos kartoflerne og rør ægget i. Tilsæt finthakket forårsløg og chili (uden frø og mellemvægge) samt rejer. Smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber.
- Form farsen med skeer og vend klatkagerne i en skål med durummel. Steg dem i smør og olie på en varm pande, 3-4 min. på hver side.
- Server med salat og evt. en dip rørt af yoghurt eller cremefraiche og hakkede krydderurter.