Ristet rugbrød med tahini og knas

Ristet rugbrød med tahini og knas

Dette er virkelig et skønt alternativ til en kage eller som en virkelig lækker morgenmad. Tahini er sesamsmør og kan købes i de fleste supermarkeder, helsekostbutikker og grønthandlere. Har du det ikke lige, er det også skønt med peanutbutter.

2

Ingredienser

  • 75 g hasselnødder
  • 3 skiver rugbrød
  • 3 store spsk tahini
  • 1-2 pærer
  • 2 tsk bipollen, kan udelades
  • 2 spsk flydende honning
  • salt

Sådan gør du

  1. Rist hasselnødderne på en varm, tør pande eller i en varm ovn (ca. 200 g). De skal have 4-8 minutter, eller til de er let gyldne. Lad dem køle en smule, og gnid hinderne af (det er o.k., hvis ikke alle kommer af.) Hak nødderne groft.
  2. Rist imens rugbrødet (evt. i samme ovn som nødderne). Smør det med tahini. Skær pærerne i skiver, og anret dem på brødet. Drys med bipollen, og drys med nødder, og dryp med honning. Krydr med et nip salt og server straks.
PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta