Små medaljer med hindbærskum

Små medaljer med hindbærskum

Smukke medaljer som man næsten ikke nænner at sætte tænderne i...

Små medaljer med hindbærskum

Tid: ca. 40 min. plus hvile- og bagetid

(Ca. 25 små medaljer)

200 g smør

250 g hvedemel

50 g flormelis

25 g kartoffelmel

1 æggeblomme

Hindbærskum:

2½ dl piskefløde

4 spsk. hindbærmarmelade

100 g flormelis

lidt æggehvide

25 friske hindbær til pynt

1. Hak smørret, og smuldr det i en skål sammen med melet. Sigt flormelis og kartoffelmel i. Saml dejen hurtigt med æggeblommen. Pak dejen i husholdningsfilm, og læg den køligt i 1 time.

2. Rul dejen ud i ca. 3 mm’s tykkelse på et meldrysset bord. Udstik ca. 50 stykker med en udstikker på ca. 6 cm i diameter. Fordel dejen på to bageplader med bagepapir.

3. Bag medaljerne ved 225 grader i ca. 6 min., til de er gyldne. Afkøl på en bagerist.

4. Rør flormelis med æggehvide og evt. lidt vand til en glasur. Dekorer halvdelen af medaljerne.

5. Pisk fløden til tykt skum. Tilsæt hindbærmarmelade, og fordel hindbærskummet i en sprøjtepose med stjernetylle. Sprøjt hindbærskummet ud på halvdelen af medaljerne. Læg den glaserede

medalje ovenpå og pynt med hindbær.

TIP

Du kan opbevare bundene i en dåse med tætsluttende låg i nogle dage og så blot lægge dem sammen med hindbærskum og glasere dem lige før servering.

SE OGSÅ: MUMS! Medaljer...

SE OGSÅ: 10 lækre hjemmebagte medaljer

SE OGSÅ: Medaljer med rabarbercreme