Snurrer med hvid chokolade og lakrids
Kanelsnurrer med et twist: Prøv de lækre snurrer med hvid chokolade og lakridspulver.
14 stk
Dej
- 2 dl sødmælk
- 25 g gær
- 2 æg
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- 100 g smør
- ca. 500 g hvedemel
- 75 g marcipan
- 200 g blødt smør
- 200 g sukker
- 2 spsk. lakridspulver
- 75 g hakket hvid chokolade
- 1 sammenpisket æg til pensling
Sådan gør du
- Riv marcipanen på råkostjernet.
- Rør smør, sukker, lakridspulver og marcipan sammen. Rør grofthakket hvid chokolade i.
- Fyld, form, og bag disse snurrer som beskrevet under Kanelsnurrer
Flere lækre opskrifter på snurrer
-
Nemme & lækre kardemommesnurrer: Sådan bager du dem selv
-
Minisnurrer med tapenade & mandler
-
Klassiske kanelsnurrer - sådan bager du dem selv
-
Snurrer med hvid chokolade og lakrids
-
Snurrer med Nutella - Mums!
-
Lækre julesnurrer: Safran-snurrer med marcipanfyld
-
Blåbærsnurrer
-
Lækre nybagte julesnurrer
-
Kanelsnurrer med rosiner og marcipan
-
Speltsnurrer med daddel- & birkesfyld
-
Snurrer med pesto og parma
-
Snurrer med rabarber og marcipan