Opskrift på spidskålsslaw

Spidskålsslaw

En lækker, cremet coleslaw med knas i form af sorte nigellafrø. Perfektsom tilbehør til grillmaden.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    200 Kcal

1

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 3 gulerødder
  • 2 æbler
  • 30 g rapsolie eller olivenolie med citron
  • 300 g kvark eller skyr
  • saften fra en citron og evt. skallen
  • 40 g mayonnaise
  • 1 tsk grovkornet Dijon-sennep
  • ½ tsk karry
  • lidt salt og friskkværnet peber
  • evt. 2 spsk nigellafrø (jomfru i det grønne).

Sådan laver du spidskålsslaw

  1. Snit kålen fint. Brug evt. en foodprocessor eller mandolinjern.
  2. Riv æblerne og gulerødderne på den grove side af et rivejern, eller brug en foodprocessor.
  3. Bland det sammen i en skål og tilsæt de resterende ingredienser. Rør det hele godt sammen.
  4. Tip: Grill ca. 200 gram kød, fjerkræ eller fisk til din salat.