-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Ovnstegt kyllingebryst med sennep og sesam
Prøv en sprød omgang kyllingebryst i ovnen med sennep og sesam.
Ovnstegt kyllingebryst med sennep og sesam til 6 personer
Total:1 time 35 minutter
Ingredienser
- Ovnstegt kyllingebryst med sennep og sesam
- Arbejdstid: 45 min.
- Stegetid: 50 min
- 6 stk kyllingebryst
- salt og peber
- 2 spsk dijonsennep
- 50 g sesamfrø
- 1 spsk olivenolie eller smør
- Fritter:
- 1 kg store kartofler
- 1 kg rodfrugter
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk frisk rosmarin (finthakket)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- salt og peber
- Dip:
- 1 stort bdt persille
- 1-2 fed hvidløg (pillede)
- 2 spsk citronsaft
- 2 spsk jomfruolivenolie
- 2½ dl græsk yoghurt eller cremefraiche
- ½ tsk salt
- ½ tsk knust sort peber
- ½ tsk stødt spidskommen
Sådan laver du ovnstegt kyllingebryst med sennep og sesam
- 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Skrub eller skræl kartofler og rodfrugter og skær dem i ensartede grove stykker. Vend den med olivenolie, rosmarin, hvidløg, salt og peber og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i ovnen 45-50 min.
- 2. Krydr kyllingekødet med salt og peber og pensl dem med sennep. Vend dem i sesamfrø og læg dem på en bageplade med bagepapir. Stænk med olivenolie eller små klatter smør og sæt dem i ovnen ca. 20 min.
- 3. Skyl og slyng persillen og hak den sammen med hvidløg i en foodprocessor. Tilsæt citronsaft og olivenolie og kør det glat. Rør persilledressingen sammen med yoghurt eller cremefraiche og smag til med salt, peber og spidskommen. Anret portionsvis eller på fade og i skåle.