Paella med pølser og peberfrugter
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Koge/stegetid: 35 min.
- Fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 løg (finthakket)
- 2 fed hvidløg (finthakket)
- 2 peberfrugter (i tern eller strimler)
- ½ spsk olie
- 250 g gode pølser (f.eks. kålpølser fra Højer)
- ½ liter bouillon
- 1-2 spsk tomatpuré
- 125 g ris
- 2 laurbærblade
- 125 g frosne ærter
- salt og peber
- persille
Sådan gør du:
- Steg løg, hvidløg og peberfrugter blødeog blanke i en sauterpande eller høj pande med olie.
- Skær pølser, i tykke skiver og vend dem i grønsagerne. Tilsætbouillon, tomatpuré,ris og laurbærblade.
- Giv det et opkog, skru ned og lad retten simre uden låg i ca. 25 min.– til risene er møre og væsken er opsuget.Tilsæt evt. lidt vand om nødvendigt.
- Tilsæt ærter og varm retten igennem 3 min. mere.
- Smag til med salt ogpeber og servér direkte fra panden med et drys persille.