Paella med pølser og peberfrugter

Paella med pølser og peberfrugter

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Koge/stegetid: 35 min.
  • Fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 løg (finthakket)
  • 2 fed hvidløg (finthakket)
  • 2 peberfrugter (i tern eller strimler)
  • ½ spsk olie
  • 250 g gode pølser (f.eks. kålpølser fra Højer)
  • ½ liter bouillon
  • 1-2 spsk tomatpuré
  • 125 g ris
  • 2 laurbærblade
  • 125 g frosne ærter
  • salt og peber
  • persille

Sådan gør du:

  1. Steg løg, hvidløg og peberfrugter blødeog blanke i en sauterpande eller høj pande med olie.
  2. Skær pølser, i tykke skiver og vend dem i grønsagerne. Tilsætbouillon, tomatpuré,ris og laurbærblade.
  3. Giv det et opkog, skru ned og lad retten simre uden låg i ca. 25 min.– til risene er møre og væsken er opsuget.Tilsæt evt. lidt vand om nødvendigt.
  4. Tilsæt ærter og varm retten igennem 3 min. mere.
  5. Smag til med salt ogpeber og servér direkte fra panden med et drys persille.