Pandekager med spinat og æg

Pandekager med spinat og æg

Lækre mad-pandekager til en vegetarisk aften.

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 10 min.
  • Pandekagerne er fryse-egnede
  • Dej:
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • 50 g hvedemel
  • ¼ tsk salt
  • 15 g smeltet smør
  • Fyld:
  • 1 pose frisk spinat (eller 1 pakke frossen hel spinat, evt. stuvet)
  • 15 g smør
  • salt og peber
  • 2 æg

  1. Blend æg, mælk, mel og salt sammen til en glat dej og lad den hvile i køleskabet 30 min.
  2. Tilsæt smeltet smør og bag dejen på en varm pande til ca. 4 pandekager. Beregn ca. ½ dl dej pr. pandekage.
  3. Varm skyllet og slynget (eller optøet) spinat igennem i en gryde med smør og krydr med salt og peber. Slå æggene ud på en pande med lidt smør og lad dem stege ca. 5 min.
  4. Servér de varme pandekager med spinat og spejlæg.