Pasta med chili og bacon
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 125 g bacon (terninger eller strimler)
- 1 løg (finthakket)
- 1-2 fed hvidløg (finthakket)
- 1 frisk chili (finthakket)
- evt. ½ spsk olivenolie
- 1 usprøjtet citron
- 150 g grønne ærter
- 2 spsk persille (hakket)
- 250 g frisk pasta
- salt og peber
- Steg baconstykkernegyldne i en dyb pandeog læg dem til afdrypningpå et stykke køkkenrulle.
- Steg løgene, hvidløgeneog chilien bløde på pandenog tilsæt evt. lidtolie. Kog pastaen efterpakkens anvisning.
- Vend lidt fintrevetcitronskal i løgblandingenog tilsæt ærter,bacon og 1 dl pastavand.Kog det igennemog bland den afdryppedepasta og persillei. Smag til med salt,peber og citronsaft ogserver straks retten.