Pasta med chili og bacon

Pasta med chili og bacon

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 125 g bacon (terninger eller strimler)
  • 1 løg (finthakket)
  • 1-2 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 frisk chili (finthakket)
  • evt. ½ spsk olivenolie
  • 1 usprøjtet citron
  • 150 g grønne ærter
  • 2 spsk persille (hakket)
  • 250 g frisk pasta
  • salt og peber

  1. Steg baconstykkernegyldne i en dyb pandeog læg dem til afdrypningpå et stykke køkkenrulle.
  2. Steg løgene, hvidløgeneog chilien bløde på pandenog tilsæt evt. lidtolie. Kog pastaen efterpakkens anvisning.
  3. Vend lidt fintrevetcitronskal i løgblandingenog tilsæt ærter,bacon og 1 dl pastavand.Kog det igennemog bland den afdryppedepasta og persillei. Smag til med salt,peber og citronsaft ogserver straks retten.