Pasta med citron på 10 minutter
Denne lækre pastaret er med sine få ingredienser en super nem aftensmad, der er klar på ingen tid. Pasta med citron er cremet af ost, og samtidig frisk og let på grund af citrus. Buon appetito!
4
Ingredienser
- 500 g penne
- 200 g babyspinat
- 2½ dl ricotta
- 1 usprøjtet citron
- 1 tsk. chiliflager
- 50 g revet parmesan
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Bring en gryde med vand og salt i kog pastaen efter anvisning på pakken. Tag 2½ dl af kogevandet fra, lige før pastaen er færdigkogt.
- Skyl spinat i et dørslag, og hæld det kogende vand fra pastaen over. Vend pasta og spinat sammen. Hold det varmt i gryden med låg.
- Kom ricotta i en skål. Skyl citronen, og riv skallen fint, og pres saften. Rør ricotta sammen med citronskal, citronsaft, chiliflager og parmesan. Krydr med salt og peber.
- Hæld sovsen over den kogte pasta, og vend det hele sammen til en cremet pastaret. Tilsæt det gemte kogevand fra pastaen lidt efter lidt, til sovsen er har den ønskede konsistens. Server med det samme - og gerne med mere revet parmesan til.