Pasta med laks og lime
Lækker sommerret, der kan laves på få minutter.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege-/kogetid: ca. 15 min.
- 4 forårsløg
- 1 courgette
- 2 gulerødder
- 1 spsk. olie
- 2 dl bouillon
- 1 dl madlavningsfløde
- 1 tsk. limeskal (økologisk)
- 1 spsk. limesaft
- salt og peber
- 300 g pasta (gerne brede bånd)
- 150 g røget laks
- Pynt: persille
- Skær forårsløg i tynde skiver og courgette og gulerødder i fine strimler.
- Svits løg, courgette og gulerødder i olie. Tilsæt bouillon, fløde, revet limeskal og limesaft. Kog det sammen i 3-4 min. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Bland pasta og sovs, og pynt med laks skåret i tynde strimler. Pynt med hakket persille, og servér straks.