Pasta med laks og lime

Pasta med laks og lime

Lækker sommerret, der kan laves på få minutter.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege-/kogetid: ca. 15 min.
  • 4 forårsløg
  • 1 courgette
  • 2 gulerødder
  • 1 spsk. olie
  • 2 dl bouillon
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 1 tsk. limeskal (økologisk)
  • 1 spsk. limesaft
  • salt og peber
  • 300 g pasta (gerne brede bånd)
  • 150 g røget laks
  • Pynt: persille

  1. Skær forårsløg i tynde skiver og courgette og gulerødder i fine strimler.
  2. Svits løg, courgette og gulerødder i olie. Tilsæt bouillon, fløde, revet limeskal og limesaft. Kog det sammen i 3-4 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  4. Bland pasta og sovs, og pynt med laks skåret i tynde strimler. Pynt med hakket persille, og servér straks.