Pasta med parmaskinke og mozzarella

Pasta med parmaskinke og mozzarella

Denne pastaret med parmaskinke og mozzarella smager skønt og er rigtig nem at lave i en travl hverdag. Se den lækre opskrift her.

4 personer

Ingredienser

  • 300 g pasta f.eks. bånd
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 4 tomater
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 dl friskreven parmesan
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. friskhakket persille
  • salt og peber
  • 100 g parmaskinke
  • 250 g frisk mozzarella
  • lidt tørret oregano og hakket persille
  • friskreven parmesan

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Afdryp pastaen i en si.
  2. Skær bladselleri og løg i meget små tern. Hak hvidløget fint. Skær tomaterne i tern.
  3. Svits bladselleri og løg, til det er blødt, uden det tager særlig farve. Svits kort tomattern og hvidløg med.
  4. Tilsæt parmesan, citronsaft og persille, og kog det sammen under omrøring et par min. Vend pastaen i.
  5. Skær parmaskinken i strimler, og vend dem i sammen med tern af mozzarella.
  6. Server pyntet med oregano og persille