Pasta med røget mørbrad

Pasta med røget mørbrad

(4 pers.)

Ingredienser

  • 2 løg
  • 1 tsk. finthakket ikke for stærk rød eller grøn chili
  • 2 tomater
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 dl bouillon
  • 1 tsk. fintrevet, usprøjtet citronskal
  • salt, peber
  • 150 g røget svinemørbrad
  • 1 spsk. olivenolie
  • 300 g pasta f.eks. skruer
  • 250 g små broccolibuketter
  • Tilbehør:
  • friskrevet parmesanost

  1. Skær løgene i små tern. Skær tomaterne i tern. Svits løg og chili 3-4 min. i olivenolie i en gryde. Svits tomattern med 1-2 min. Tilsæt bouillon og evt. citronskal. Lad retten snurre sammen ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
  2. Skær mørbraden i tern, brug dem, som de er, eller steg dem gyldne og sprøde i olivenolie på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Kog broccolibuketterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
  4. Vend pasta og broccoli med løg-tomat-blandingen. Drys mørbrad over. Riv parmesanost til.