Pasta med tunsovs

Pasta med tunsovs

Verdens nemmeste pastaret - en klassisk og billig pastaret, som du kan lave i en fart.

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 2 dåser tun i vand
  • 2½ dl piskefløde
  • 1 usprøjtet citron
  • 3 spsk kapers
  • salt og peber
  • 500 g frisk fettuccine
  • 1 bundt purløg

  1. Lad tunen dryppe af i en sigte.
  2. Kog fløden op med 2 tsk fintrevet citronskal og 2 spsk citronsaft. Skru ned til lav varme.
  3. Bryd tunen i store stykker og kom dem i fløden sammen med kapers.
  4. Lun tunen i fløden uden at røre for kraftigt. Smag sovsen til med peber og evt. salt (tun og kapers salter i sig selv).
  5. Kog pastaen i letsaltet vand i det antal minutter, som er angivet på emballagen. Lad pastaen dryppe af i en sigte og vend den forsigtigt med tunsovsen.
  6. Drys med hakket purløg og servér med det samme.