Pasta med valnødder og ristet courgette
4 personer
Ingredienser
- 50-75 g valnødder
- 1 courgette
- 3 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. finthakket rosmarin
- 1 spsk. citronsaft
- salt og peber
- 500 g frisk pasta
- 8 skiver parmaskinke
- 30 g parmeanost
- Hak valnødderne groft. Skær courgetten i ca. 1½ × 1½ cm tern, og varm olien på panden. Steg courgetteternene et par min. Skær hvidløg i tynde skiver, og steg dem og valnødderne med det sidste min. Krydr med rosmarin, citronsaft, salt og peber.
- Kog pasta i rigeligt saltet vand, til de stadig har lidt bid i midten.
- Vend pastaen med pandens indhold. Riv skinken fra hinanden, og bland den i pastaretten, eller server den til. Riv parmesanosten, og drys den over.