Pasta med valnødder og ristet courgette

Pasta med valnødder og ristet courgette

4 personer

Ingredienser

  • 50-75 g valnødder
  • 1 courgette
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. finthakket rosmarin
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt og peber
  • 500 g frisk pasta
  • 8 skiver parmaskinke
  • 30 g parmeanost

  1. Hak valnødderne groft. Skær courgetten i ca. 1½ × 1½ cm tern, og varm olien på panden. Steg courgetteternene et par min. Skær hvidløg i tynde skiver, og steg dem og valnødderne med det sidste min. Krydr med rosmarin, citronsaft, salt og peber.
  2. Kog pasta i rigeligt saltet vand, til de stadig har lidt bid i midten.
  3. Vend pastaen med pandens indhold. Riv skinken fra hinanden, og bland den i pastaretten, eller server den til. Riv parmesanosten, og drys den over.