Pastagratin

Pastagratin

Nem pastagratin - den går rent ind hos børnene, og det er nok også værd at tage med.

4 personer

Ingredienser

  • 250-350 g småpasta
  • vand og salt til kogning
  • 1 pk. tørsaltet bacon
  • 100 g revet cheddar
  • smør og rasp til fadet
  • 6-8 æg
  • 2-3 dl mælk
  • salt, peber

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra. Klip baconen i strimler, og rist dem let.
  2. Smør et ovnfast fad, og drys det med rasp. Fordel pasta og revet ost i fadet.
  3. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen, og hæld blandingen over pasta og ost. Stil fadet i en 200 gr. varm ovn, til æggemassen er stivnet. Drys baconen over fadet, stil det tilbage i ovnen et øjeblik, så baconen også er gennemvarm, og server straks.