Pastaruller med aubergine
Rul pastaplader om skønt og smagfuldt fyld bestående af aubergine og ricotta. En lækker og vegetarisk pastaret, der er et sikkert hit hos hele familien.
4 personer
Ingredienser
- 1 aubergine
- 250 g ricotta
- 1 spsk. oregano
- salt og peber
- 1 spsk. olivenolie
- 200 g friske lasagneplader
- 1 flaske tomatpassata
- 2 dl vand
- 2 spsk. balsamico
- 100 g emmentaler
Pynt:
- frisk basilikum
Tilbehør:
- grøn salat
Sådan gør du:
- Skær aubergine i tynde skiver på langs. Sæt en gryde over med vand, og bring i kog. Blancher aubergineskiverne, til de bliver bløde. Dup dem tørre i et rent viskestykke.
- Tænd ovnen på 200 gr. Rør ricotta sammen med oregano, salt, peber og olivenolie.
- Skær lasagnepladerne i stykker på ca. 10-12 cm.
- Smør pastapladerne med ricotta, og læg en skive aubergine. Rul sammen og læg dem tæt i et ovnfast fad.
- Rør tomatpassata sammen med vand, balsamico, salt og peber.
- Hæld tomatsovsen over pastarullerne, og dæk med revet emmentaler.
- Sæt fadet på midterste ovnribbe i 30 min. Pynt retten med friske basilikumblade. Server grøn salat til.