Pina colada-muffins
Lækre muffins med en skøn smag af pina colada - de skønne muffins er bagt med ananas, kokosmel og rom (eller citronsaft), så de får den helt rigtige eksotiske smag.
ca. 12-14 stk.
Ingredienser
- Grunddej:
- 150 g blødt smør
- 150 g sukker
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 250 g hvedemel
- 1½ tsk. bagepulver
- 2 dl kokosmel
- 150 g afdryppet ananas fra dåse
- 3 spsk. lys rom eller citronsaft
- Frosting:
- 25 g blødt smør
- 100 g flødeost naturel
- 250 g flormelis
- Pynt:
- skiver af usprøjtet citron, mynte og evt. usprøjtede rosenblade
- Pisk sukker og æg cremet. Rør smørret i. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i. Rør mælken i.
- Rør kokosmel og 1½ x 1½ cm’s tern af ananas i dejen. Rør rom i dejen.
- Kom dejen i 12-14 muffinforme, brug gerne de faste hvide. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
- Pisk smør og flødeost luftigt med en håndmikser. Pisk flormelis i lidt ad gangen. Smør frostingen på kagerne. Pynt med kvarte skiver citron, mynte og evt. rosenblade.