Pita med shawarma

Pita med shawarma

Dette pita med shawarma er krydret og nemt at lave.

4 pitabrød

Ingredienser

  • Pita med shawarma
  • 300 g mørt oksekød, f.eks. 2-3 engelske bøffer skåret i meget tynde skiver
  • 2 spsk. olie til stegning
  • 2 tsk. garam masala, krydderiblanding
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. citronsaft
  • salt, peber
  • 4 pitabrød
  • grøn salat
  • agurkeskiver
  • tomatskiver
  • salat
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 2 spsk. tahin, sesamfrøpasta
  • salt, peber
  • salat
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 2 spsk. tahin, sesamfrøpasta
  • salt, peber

  1. Varm olien op på en pande. Steg kødet i olie, til det har dannet skorpe. Drys garam masala over, og vend hvidløg og citronsaft i. Krydr med salt og peber. Steg kort igennem. Tag kødet fra varmen.
  2. Varm pitabrødene efter anvisning på emballagen. Fyld dem med snittet salat, agurke- og tomatskiver samt kød og dressing rørt af yoghurt og tahin smagt til med salt og peber.