Pizza calzone

Pizza calzone

Lækker og børnevenlig pizza calzone.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Stege/bagetid: 25 min.
  • 1 pakke færdig pizzadej (400 g)
  • 200 g hakket oksekød
  • 1/2 spsk olie
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 125 g svampe
  • 1-2 dl færdig pasta/pizzasovs
  • salt og peber
  • 75 g mozzarellaost
  • Tilbehør:
  • Salat

Sådan laver du calzone

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Brun kødet på en pande med olie og tilsæt finthakket løg og hvidløg samt de udskårne svampe.
  2. Lad det stege et par min. og tilsæt sovs.
  3. Lad kødet simre i sovsen 5 min., smag til med salt og peber og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
  4. Rul dejen ud og del den i 2 stykker.
  5. Fordel kødsovsen på den ene halvdel af hvert dejstykke.
  6. Læg tynde skiver ost på kødet og fold dejen over fyldet.
  7. Tryk kanterne sammen med en gaffel og bag pizzaerne 12-15 min.
  8. Servér med salat.