Pizza: De 4 årstider
(2-4 pizzaer)
Ingredienser
- 1 portion pizzadej
- 1 portion tomatsauce
- Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce
- 100 g skinke
- 1 ds. tun i olie
- ½ glas syltede, grillede artiskokker
- 150 g rensede champignoner
- 125 g frisk mozzarella, revet på råkostjernet, eller reven pizzamozzarellaost
- 4 psk. reven parmesan
- 1-2 spsk. olivenolie
- Pynt:
- Salat: evt. 4 forskellige slags
- Fordel tomatsaucen over pizzabunden.
- Skær skinken i tern. Afdryp tun og artiskokker. Skær champignonerne i tynde skiver.
- Fordel de 4 slags fyld på hver sin fjerdedel af pizzaerne. Drys de to slags ost over. Dryp med olivenolie, og bag pizzaerne. Pynt evt. hver årstid med hver sin slags salat.
De skønne opskrifter på pizza
-
Den bedste pizzadej
-
Grundopskrift på tomatsauce
-
Tapas-pizza
-
Superhurtig saml selv-pizza
-
Sensommerpizza med svampe
-
Pizza med spinat og chili
-
Pizza med skinke
-
Pizza med rødløg og blå ost
-
Pizza med oksekød og peberfrugt
-
Pizza med kikærter
-
Pizza med kartofler og parmaskinke
-
Pizza med kartoffel og rosmarin
-
Pizza med hvidløg og pesto
-
Pizza med hakket kød
-
Pizza med champignoner, artiskokker og parmesan
-
Pizza med bacon
-
Pizza med asparges
-
Pizza med tomat, basilikum og mozzarella
-
Kartoffelpizza
-
Kartoffelpizza med løg og oliven