Pizza: De 4 årstider

Pizza: De 4 årstider

(2-4 pizzaer)

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 1 portion tomatsauce
  • Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce
  • 100 g skinke
  • 1 ds. tun i olie
  • ½ glas syltede, grillede artiskokker
  • 150 g rensede champignoner
  • 125 g frisk mozzarella, revet på råkostjernet, eller reven pizzamozzarellaost
  • 4 psk. reven parmesan
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • Pynt:
  • Salat: evt. 4 forskellige slags

  1. Fordel tomatsaucen over pizzabunden.
  2. Skær skinken i tern. Afdryp tun og artiskokker. Skær champignonerne i tynde skiver.
  3. Fordel de 4 slags fyld på hver sin fjerdedel af pizzaerne. Drys de to slags ost over. Dryp med olivenolie, og bag pizzaerne. Pynt evt. hver årstid med hver sin slags salat.