Pizzasnegle med mozzarella, tomater og oliven

Pizzasnegle med mozzarella, tomater og oliven

Lækre pizzasnegle bagt i springform - når du bager pizzasneglene i en form bliver de dejligt bløde. Også i kanterne! Her får du opskriften på en lækker variant med mozzarella, tomater og oliven.

Til to store springforme

Ingredienser

  • Dej:
  • 15 g gær
  • 5 dl vand
  • 700 g pizzamel el. durummel
  • 1 spsk. salt
  • Fyld:
  • 160 g mozzarella i lage
  • 300 g cherrytomater
  • 50 g oliven
  • 1-2 spsk. tørret oregano
  • lidt frisk rosmarin
  • saltflager
  • 3 spsk. olivenolie

  1. Opløs gæren i vand, og tilsæt lidt mel og salt. Kom efterhånden mere mel i, rør og ælt, til alt melet er brugt. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord.
  2. Læg dejen tilbage i skålen, og lad den hæve tildækket et lunt sted i 1-1½ time.
  3. Rul dejen ud til en flad dej. Riv mozzarella i mindre stykker, og fordel osten over dejen sammen med hakkede tomater og hakkede oliven uden sten. Drys oregano, rosmarin og salt over. Dryp med olie, og rul dejen sammen.
  4. Skær dejrullen i ca. 2 cm tykke skiver, og læg dem i 2 springforme med bagepapir.
  5. Lad pizzasneglene hæve i ca. 20 min. Bag sneglene ved 225 gr. i ca. 17 min.