Pølsehorn
(18 stk.)
Ingredienser
- Sværhedsgrad: Nem
- Tidsforbrug: 1 time og 40 min, heraf arbejdstid: 20 min.
- 25 g gær
- 3 dl lunkent vand
- 1 spsk. olie
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- ca. 675 g pizzamel eller almindelig hvedemel
- Fyld:
- 9 wienerpølser
- 1 dl tomatketchup eller tomatpuré
- 2-3 tsk. tørret oregano
- Desuden:
- 1 sammenpisket æg
- 3-4 spsk. sesamfrø
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen, og ælt den smidig. Stil dejen til hævning i ca. 1 time.
- Tag dejen ud på bordet, og del den i 18 stykker. Rul dem til kugler, og tryk dem til 1 cm flade cirkler.
- Fordel lidt tomatketchup, oregano og ½pølse på hver. Saml dejen omkring pølsen til en rulle.
- Pensl med æg, og drys med sesamfrø. Bag de indbagte pølser ved 200 gr. ca. 20 min. på midterste ovnribbe.