Rabarbermuffins

Rabarbermuffins med ovnbagte rabarber

Nyd de første rabarber.

12-14 stk.

Ingredienser

  • Rabarbermuffins
  • 125 g blødt smør
  • 175 g sukker
  • 150 g hvedemel
  • 2 tsk. reven usprøjtet appelsinskal
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 1 portion ovnbagte rabarber (se herunder)
  • 2 æg
  • 100 g reven, ren rå marcipan
  • Pynt:
  • flormelis, flødeskum, jordbær og evt. lidt ovnbagte rabarber samt frisk mynte.

  1. Pisk smør og sukker sammen, til deter cremet. Vend hvedemel blandet med appelsinskal og bagepulver i. Rør æggenei. Vend marcipan og rabarber i.
  2. Fordel dejen i 12-14 smurte muffinsforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 25-30 min.Afkøl kagerne.
  3. Sigt flormelis på kagerne. Kom lidtflødeskum på, og pynt med jordbær, evt.lidt ovnbagte rabarber og mynte.
  4. Ovnbagte rabarber:200 g rabarber i 1 cm skiver fordeles i etovnfast fad. Drys 2 spsk. sukker over, ogstil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min.