Rabarbermuffins med ovnbagte rabarber
Nyd de første rabarber.
12-14 stk.
Ingredienser
- Rabarbermuffins
- 125 g blødt smør
- 175 g sukker
- 150 g hvedemel
- 2 tsk. reven usprøjtet appelsinskal
- 1½ tsk. bagepulver
- 1 portion ovnbagte rabarber (se herunder)
- 2 æg
- 100 g reven, ren rå marcipan
- Pynt:
- flormelis, flødeskum, jordbær og evt. lidt ovnbagte rabarber samt frisk mynte.
- Pisk smør og sukker sammen, til deter cremet. Vend hvedemel blandet med appelsinskal og bagepulver i. Rør æggenei. Vend marcipan og rabarber i.
- Fordel dejen i 12-14 smurte muffinsforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 25-30 min.Afkøl kagerne.
- Sigt flormelis på kagerne. Kom lidtflødeskum på, og pynt med jordbær, evt.lidt ovnbagte rabarber og mynte.
- Ovnbagte rabarber:200 g rabarber i 1 cm skiver fordeles i etovnfast fad. Drys 2 spsk. sukker over, ogstil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min.