Råkost med æbler og rosiner

Råkost med æbler og rosiner

Lækker dansk udgave af den amerikanske coleslaw - brug de som tilbehør til alverdens retter eller som let fyld i pitabrød og wraps.

4-6 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250 g hvidkål (meget fintsnittet)
  • 250 g gulerødder (revne)
  • 1 stort æble (små tern)
  • 75 g rosiner
  • 50 g saltede peanuts
  • Dressing:
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 dl fromage frais (græsk yoghurt eller cremefraiche)
  • 1 spsk hvid balsamico (eller æblevineddike)
  • 1 tsk sukker
  • salt og peber

  1. Rør mayonnaise sammenmed fromage frais,balsamico, sukker, saltog peber.
  2. Vend hvidkål,gulerødder, æble ogrosiner i dressingen ogdrys med peanuts.