Ravioli med rejer i hvidløgssmør

Ravioli med rejer i hvidløgssmør

4 personer

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 1 bundt grønne asparges
  • 2 spsk. smør
  • 1 potte dild
  • 200 g store grønlandske rejer
  • salt og peber
  • 400 g friske ravioli med spinat og ricotta
  • 1 håndfuld salatblade

  1. Skær tynde skiver af hvidløget, knæk den nederste delaf aspargesene, og steg demi smørret over svag til jævnvarme et par minutter, udenat hvidløgene bliver brune.
  2. Hak dilden, og vend den isammen med rejer. Varm dethele igennem, og krydr medsalt og peber.
  3. Kog raviolierne i rigeligtsaltet vand efter anvisning påemballagen. Vend raviolierne rundt med pandens indhold.Bland ravioli med salat, ogspis retten straks.